gostilna štalca pri vodniku logo

Štalca pri Vodniku - O Nas

spodnja slika štalca pri vodniku

Štalca pri Vodniku

V objemu Vodnikove Domačije vas vabi ” Štalca pri Vodniku” gostilna, slovenska kuhinja in prenočišča, ki vas s svojim izvirnim in udobnim ambientom gosti vse dni v letu. Pri nas lahko preizkusite odlične slovenske kulinarične specialitete po receptih naših babic ter tudi delček jedi pripravljenih na sodoben slovenski način.

Ponudba jedi se skozi vse leto prilagaja posameznim letnim časom in raznolikim slovenskim kuhinjam ter njihovimi posebnimi običaji, ki jih bosta kuharja obarvala z dodatno ponudbo ob jedilnem listu, ki si ga lahko ogledate na naši strani. Za vinske poznavalce smo pripravili pestro ponudbo vrhunskih vin slovenskih vinarjev, ki so skrbno izbrana in skladna z našimi jedmi.

 

Gostilna ima na voljo 60 sedežev in Vas bo s svojo notranjostjo prav posebej navdušila kot tudi prijazna postrežba in naš posluh za goste.
Prav posebej pa Vas vabimo v poletnem času na letni vrt s 50 sedeži, ki si ga delimo z Vodnikovo domačijo, kjer se odvijajo razne manjše kulinarične kot kulturne prireditve v sodelovanju z Vodnikovo domačijo.
Zelo smo zadovoljni, da si je gostilna, s katero si delimo dvorišče Vodnikove domačije, nadelo ime “PRI VODNIKU”. Dobra, prijazna gostinska ponudba, namenjena širokemu krogu ljudi in prijetni odnosi med ljudmi, ki zahajajo na prireditve v Vodnikovo domačijo, naj kažejo, da smo Slovenci, Ljubljančani, Šiškarji, ljudje, ki potrjujemo, kar je zapel Vodnik v svoji pesmi DRAMILO: Slovenc, tvoja zemlja je zdrava in pridnim nje lega najprava…
Gostilna je odprta vse dni v letu od 11.00 do 22.00 ure, sobota od 12.00 do 22.00 ure, nedelje in prazniki od 12.00 do 17.00 ure. Priporočljive pa so tudi rezervacije.

"Zelo dobra domača kuhinja, spominja me na moje otroške čase ko je še babica kuhala."
- Marija Janc

poglejte naše ocene

cropped-logo-Vodnik-bel.png

MIZO LAHKO REZERVIRAŠ TUKAJ!